Mitä Fantastico Production Oy tarjoaa yrityksille?

Joko olet kuullut firmasta nimeltä Fantastico Production? Jos olet suunnittelemassa mitä tahansa yritysjuhlaa, tyky-päivää, isompia syntymäpäiväjuhlia, hyväntekeväisyystapahtumaa tai muuta juhlaa, kannattaa tutustua tähän tapahtumatuottajaan. Fantastico Production varmistaa, että kaikki sujuu erinomaisella tavalla aivan alkumetreiltä kiitoskirjeiden lähettämiseen asti.

Sinulta tai yrityksesi työntekijöiltä säästyy paljon aikaa, kun voitte tilata tapahtuman tuottamisen avaimet käteen -periaatteella. Jos ei ole koskaan ollut mukana järjestämässä isompaa tapahtumaa, ei välttämättä tiedä edes sitä, mistä lähteä liikkeelle. Kokenut tapahtumatuottaja hoitaa tapahtuman ja kaiken sen liittyvän nopeasti ja asiakkaan toiveiden mukaan. Fantastico Productionin Minna Pentti, Liisa Kapanen ja Minna von Weissenberg hoitavat tapahtumaasi huippuesiintyjät, maistuvat tarjottavat ja kaikki tarvittavat elementit alkushamppanjoista savukoneeseen asti. 

Fantastico Productionin kautta tavoitat alan huippunimet

Tapahtumatuottaja Fantastico Productionin kautta tavoitat alan huippunimet. Fantastico Productionin esiintyjäkaartissa on muun muassa laulaja Diandra, tanssitaiteilija Jorma Uotinen kuin taikuri ja mentalisti Noora Karmakin. Fantastico Productionin verkkosivuilla esiteltyjen artistien lisäksi tämä tapahtumatuottaja tekee yhteistyötä kaikkien managerien ja levy-yhtiöiden kanssa.

Fantastico Productionin Minna Pentti, Liisa Kapanen ja Minna von Weissenberg ovat kukin oman alansa huippuosaajia. Toimitusjohtaja Minna Pentillä on pitkä kokemus viihde- ja kulttuurialalta, ja vuosien aikana hankittu laaja yhteistyöverkosto. Verkostosta löytyy jokaiseen gaalailtaan, hyväntekeväisyyskonserttiin tai vaikka 50-vuotissyntymäpäiville taatusti sopiva tekninen toteuttaja, artisti ja juontaja.  

Liisa Kapanen huolehtii projektinhallinasta ja taiteilija- sekä ohjelmamyynnistä. Liisa Kapasen käsiin voi luottaa isommankin kokonaisuuden, sillä hän huolehtii siitä, ettei budjetti tai aikataulu petä.

Minna von Weissenberg on esiintyvä artisti, mutta myös viestinnän ja eri tekstilajien ammattilainen. Hänen luovuuttaan tarvitaan muun muassa yhteishenkeä luovien tapahtumien ja elämysten suunnittelemisessa. 

Fantastico Production auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi

Ihmiset

Fantastico Productionin työntekijät kuuntelevat juhlaasi tai muuhun tapahtumaasi liittyvät ajatuksesi herkällä korvalla. Fantastico Production ottaa vastuulleen sen, että saavutat tapahtumalle asettamasi tavoitteet, ja pysyt budjetissasi. Tavoite voi olla vaikkapa sitoutuneiden työntekijöiden kiittäminen, yhteishengen ja työhyvinvoinnin parantaminen, uusien asiakkaiden hankkiminen, merkkipäivien juhliminen ja suvun välisten siteiden vahvistaminen, yrityksen brändääminen tai vaikkapa rahan kerääminen johonkin hyvään tarkoitukseen.

Jos lähtisit luomaan tapahtumaa tyhjästä, eli ilman aikaisempaa kokemusta, joutuisit näkemään paljon vaivaa. Tapahtuman järjestäminen voisi aiheuttaa stressiä ja unettomia öitä. Suomen huippuartistien puhelinnumeroita ei löydy Googlesta, eikä sopivan juhlatilankaan valinta ole yhdessä päivässä tehty. Entä juhlan teeman valinta, pitopalvelun kilpailuttaminen ja tarjoilijoiden palkkaaminen? Fantastico Production hoitaa kaiken puolestasi, auttaen jopa juhlan teeman ja tilan valinnassa, sekä budjetin laatimisessa. Fantastico Production voi hoitaa paikalle vaikkapa laulavat tarjoilijat, mitkä jäävät varmasti juhlavieraiden tai tyky-päiväläisten mieliin. Kun juhla on alustavasti suunniteltu ja päivämäärä lyöty lukkoon, hoitaa Fantastico Production pitkällä kokemuksella myös kohderyhmänsä tavoittavan markkinointiviestinnän. Striimaus on tätä päivää: Fantastico Productio voi taltioida juhlan ja lähettää sen suorana kaikille sidosryhmille tai muille tahoille, jotka haluavat osallistua tapahtumaan etänä, mutta reaaliaikaisesti ja laadukkaalla kuvalla. 

Mitä tapahtuman tuottaminen maksaa?

Juhlan tai tapahtuman järjestäjää kiinnostaa varmasti, mitä tapahtuman järjestäminen maksaa. Jokainen tapahtuma on omanlaisensa kokonaisuus, joten suoraa vastausta siihen ei voida antaa, ennen kuin olet keskustellut tarkemmin Fantastico Productionin ammattilaisten kanssa. Fantastico Productionin verkkosivuilla on tapahtuman budjettilaskuri, millä saa suuntaa antavaa tietoa siitä, mitä tapahtuma saattaisi maksaa. 

Jos olet järjestämässä 150 hengen juhlaa ”Classic Pro” -tasolla, neuvoo budjettilaskuri varautumaan noin 30 000 euron kustannuksiin. ”Prenium Pro” -tasoisena tapahtuma maksaisi noin 45 000 euroa, ja ”Luksus Pro” -juhla jo 60 000 euroa. Kuten sanottu, luvut ovat suuntaa antavia. Muun muassa artistin valinnalla ja juhlatilalla on paljon merkitystä siihen, mitä pippalot maksavat. Ota yhteyttä Fantastico Productioniin ja pyydä maksuton konsultaatio, niin homma lähtee rullaamaan! 

Fantastico Production tietää, että melkein mistä tahansa tilasta saa juhlatilan esimerkiksi sopivan valaistuksen avulla. Juhlanjärjestäjien tyypillisimpiä virheitä on se, että juhlien tarkoitus on hukassa, jolloin tarve, toiveet ja todellisuus eivät kohtaa. Sekin on yleistä, että budjetoidaan vääriin asioihin ja säästetään väärässä paikassa. Onnistuneiden juhlien salaisuus on hyvässä ruoassa, mitä saa sujuvasti ja riittävästi. Tunnelma riippuu paljon oikein valituista esiintyjistä.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Katso lisää

Mallipohja

Parhaat WordPress teemat vertailussa

https://www.youtube.com/watch?v=8OBfr46Y0cQ WordPress on koko maailman laajuudella suosituin alusta kotisivujen tekemiseen. Mitkä ovat parhaat teemat WordPressissä? Mikä teema sopii mitäkin käyttötarkoitusta varten? Teeman

Työnteko kotoa käsin

IT työntekijät koronaepidemian aikana

Koronapandemia on laittanut Suomen ja maailman talouden perusteellisesti sekaisin. Vielä ei ole näkyvissä merkkejä siitä, että pandemia olisi saatu selätettyä, ja että